Produkter för eco farm torr mat (5)

Ekologisk Avskaldad Havre 5 Kg

Ekologisk Avskaldad Havre 5 Kg

Den ekologiska avskalade havren är en livsmedel som inte är särskilt känd eller använd i Italien, medan den i engelsktalande länder är en av huvudingredienserna i frukosten. Den ekologiska avskalade havren säljs i korn för att förbereda läckra veganska eller vegetariska recept. Havren används ofta rå i flingor för att göra frukosten med mjölk eller yoghurt mer smakrik, medan kornvarianten är utmärkt för att laga soppor eller grytor. Detta spannmål är också en koncentration av näringsämnen som är användbara för kroppens välbefinnande, såsom fibrer, B-vitaminer och olika mineraler (järn, kalcium, kalium, fosfor, magnesium, koppar). Den ekologiska avskalade havren måste sköljas under rinnande vatten för att ta bort eventuella föroreningar innan den tillagas, och den bör blötläggas i minst 12 timmar. Därefter kan den kokas eller användas som ingrediens i sallader och tillbehör, men särskilt för att förbereda kakor, bröd, pajer och sötsaker.
QUINOA BREADY - Blandning för Quinoa-bakprodukter

QUINOA BREADY - Blandning för Quinoa-bakprodukter

Komplett halvfabrikat för produktion av bröd, bullar och salta quinoa-snacks. Utmärkt naturlig källa till mineraler och antioxidanter. Format: 10 kg Dosering: 100%
Ekologiska Linfrön 3 Kg

Ekologiska Linfrön 3 Kg

De mörka ekologiska linfröna är rika på näringsämnen och är inte utan anledning kända som hälsosamma frön. I köket kan linfrön användas på olika sätt. Eftersom de är helt smaklösa är de perfekta att tillsätta i andra rätter, som till exempel för att berika sallader eller som basingrediens i vegetariska hamburgare eller kroketter. De är också utmärkta att inkludera i söta eller salta degar, eller för att göra müslin eller den vita yoghurten mer spännande. Många vet inte att linfrön kan ersätta ägg; det räcker med att blanda en matsked malda linfrön med tre matskedar vatten. Den resulterande blandningen kan ersätta ett ägg i kakor eller tårtor. Linfrön kan användas i köket både hela och malda för att underlätta absorptionen av näringsämnen. Krossade eller malda blir de lättare att ta upp av vår kropp. De är också naturligt glutenfria.
ANTIKA KORN 50 - Koncentrerad Blandning för Bröd med 3 Korn och Råg

ANTIKA KORN 50 - Koncentrerad Blandning för Bröd med 3 Korn och Råg

Halvfabrikat för produktion av bröd med gamla kornsorter, som innehåller mjöl från tre sorter av spelt och fullkornsrye. Format: 15 kg Dosering: 50%
SOJABRÖD - Halvfabrikat för Sojabread

SOJABRÖD - Halvfabrikat för Sojabread

Blandning med mjöl och rostade sojagranulat för produktion av sojabread och bakverk, en källa till växtbaserat protein. Format: 25 kg Dosering: 100%